Om os

Hvem er vi? 

IoTinfo.dk er en danskejet elektronikvirksomhed, der holder til i Hornum i Nordjylland. Vi udvikler Internet of Things (IoT) systemer for virksomheder. Vi har arbejdet med IoT i mange år, og dermed også med muligheden for at kommunikere mellem elektronik, der er placeret adskilt fra hinanden – også før begrebet IoT opstod.


2010 – De første kommunikationsløsninger 

Omkring 2010 udviklede vi de første online løsninger. Vi udviklede en service- og værkstedsterminal, men prisen på mobildata var dengang meget høj, så løsningerne blev baseret på overførsel af data via SMS. Vi fik nogle meget stabile forbindelser, men fik samtidigt også en begrænsning i datamængden. I områder med dårlig mobildækning anvender vi stadigvæk disse løsninger. 


2015 – Samarbejde med Aalborg Universitet 

I 2015 indledte vi et samarbejde med Aalborg Universitet omkring udviklingen af en ny IoT platform. Her kunne vi se, at teknologien var ved at komme med, priserne for komponenter og udstyr faldt, og prisen for datakommunikation var kommet ned i et leje, hvor det var muligt at have online forbindelser til maskiner. 

 

2016 – Markedsmodningsfonden 

I forlængelse af samarbejdet med Aalborg Universitet ansøgte vi og modtog i 2016 støtte fra Markedsmodningsfonden til at markedsmodne vores nye IoT platform. Løsningen giver os mulighed for både at kunne kommunikere med egenudviklet elektronik, men også med andre elektroniske enheder. I løsningen har vi stor fokus på sikkerhed og brugeridentifikation, hvor datakommunikationen er krypteret og adgangen til maskiner samt data er afhængig af din status som bruger.  

 

2021 – Hvem er vi i dag? 

I dag er vi ni personer i udviklingsafdelingen og besidder mange forskellige kompetencer. Tilgangen til vores løsninger er altid at udvikle efter den enkelte kundes behov og ønsker. Lyder det som noget for dig? Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende samtale!