IoT-Platform

iot model 2020

Vores IoT-platform indeholder alt det, som muliggør dataopsamling i den ene ende og præsentation af brugbar information i den anden ende. Det hele foregår i realtid og platformen er fuld skalerbar. Herunder ses beskrivelser af de forskellige komponenter som indgår i den fulde version af vores løsning. Ønskes der er en mere rå udgave af vores løsning, er de inkluderede komponenter markeret herunder.  

Iotforklaring-maskinen
Maskinen

Som den første del af vores IoT løsning, findes maskinen, hvorfra der ønskes information. Maskinen kan være af mange typer, men fælles er, at der er et ønske om målinger og information omkring driften deraf.  

Iotforklaring-sensor
Sensorer

Sensorerne til løsningen er dem som reagerer på et signal fra maskinen. Dette kan fx være en ændring i temperaturer. Sensorerne kommer i forskellige udgaver og udvælges, ved vores tilpassede løsninger, efter kundens ønsker og behov. Der er i alt fire sensorer.  

TMCom

TMCom opsamler inputs fra sensorerne samt maskinen, krypterer dataen og videresender dem til databasen.

Iotforklaring-database
Database

I databasen lagres de modtagne data, som ligeledes kan videresendes til en ekstern database, såfremt der er et ønske om dette.

Iotforklaring-admin bruger og password
Admin, bruger og password

Som en del af løsningen modtager du en administrationsprofil, hvorfra du kan logge ind og overvåge din maskine i realtid. Derudover har du her mulighed for at opkoble flere maskiner til forskellige brugere samt følge udviklingen i de forskellige maskiner.

Iotforklaring-user interface
User interface

Ved vores specialiserede løsning modtager du et tilpasset User Interface, som viser dig relevante analyser af din data for at øge din forståelse af din maskine.  

Iotforklaring-bruger
Bruger

Som bruger af løsningen har du adgang til hele systemet og kan derfor se driften over dine maskiner i realtid. Derudover har du mulighed for at foretage ændringer og justeringer i indstillingerne, så du får de informationer du ønsker.