Animationsvideo med på fokus på mulighederne indenfor IoT

Animationsvideo med på fokus på mulighederne indenfor IoT

At få en ekstern partner til at udarbejde en animationsvideo, ud fra dine ønsker og behov, er en tidskrævende proces. Det er en svær opgave at få kommunikeret sine tanker og ud til en anden person.    

Techno-Matic har nu endelig formået at løse denne opgave, og vi synes selv resultatet er blevet rigtig godt. Vi har udarbejdet en animationsvideo, der sætter fokus på konkrete problemstillinger, og som kan blive løst ved hjælp af IoT-platformen. Denne video er udarbejdet, fordi vi ofte ser brugere have svært ved at forstå, hvad IoT egentlig kan bruges til. Fordi der hele tiden bliver udviklet nye teknologier, kan det være svært, at vide hvor langt teknologien er ved at være.

Animationsvideoer som skaber overblik på simple og sjove måder

Derfor har vi forsøgt at formidle, hvordan denne teknologi kan bruges i almindelige problemstillinger, med eksempel i en virksomhed der sælger maskiner. Vi har lavet en animationsvideo, fordi de skaber et overblik og kan få komplekse ting til at synes mere overskuelige.

Først og fremmest har været en sjov proces for os at skulle sætte billeder på de forskellige problemstillinger, som vores løsninger kan behjælpe. For det andet har det givet os selv et større indblik i alle de problemstillinger, som egentlig kan fjernes ved brug af IoT. Dette gælder ikke kun problemstillinger indenfor vores felt, men også indenfor andre brancher samt i privatlivet. Derfor har hele processen af denne video også været et spændende forløb, som har givet os større indsigt i vores egen forretning.

Eftersom IoT løsninger er og bliver kun en større del af vores alles hverdag, har vi valgt at sætte særligt fokus på IoT løsninger. Derfor er det også brugbart for alle at have en forståelse for de muligheder der er iblandt os.

Hvis man som person har interesse for moderne IT-løsninger eller er interesseret i at vide om vores løsninger kan gøre hverdagen lettere for dem, vil jeg på det kraftigste anbefale at se vores nye animationsvideo. Videoen byder på relevant information om forskellige problemstillinger, og illustrerer det på en god og sjov måde.

 

Fortæl gerne hvad du synes om vores animationsvideo. Vi er selv tilfredse med resultatet, men er altid åbne for forslag og konstruktiv kritik til vores næste projekt.