Animationsvideo med på fokus på mulighederne indenfor IoT

Animationsvideo med på fokus på mulighederne indenfor IoT

At få en ekstern partner til at udarbejde en animationsvideo ud fra dine ønsker og behov er en tidskrævende proces. Det lyder egentlig enkelt nok, men at få kommunikeret lige det du går og forestiller dig, så en anden person kan se dine tanker, er en svær opgave.

Vi, hos Techno-Matic, har nu endelig formået at løse denne opgave og synes selv resultatet er blevet rigtig godt. Vi har udarbejdet en animationsvideo som sætter fokus på nogle konkrete problemstillinger som kan blive løst ved hjælp af IoT platformen. Vi har lavet denne video fordi vi ofte ser brugere have svært ved at forstå hvad denne teknologi egentlig kan bruges til. Der bliver hele tiden udviklet nye teknologier, og det kan derfor være svært, hvis man ikke arbejder indenfor denne verden at vide hvor langt teknologien er ved at være.

Animationsvideoer som skaber overblik på simple og sjove måder

Vi har forsøgt at formidle hvordan denne teknologi kan bruges i almindelige problemstillinger, med eksempel i en virksomhed der sælger maskiner. Grunden til at vi har valgt netop denne form for formidlingskanal er, at animationsvideoer skaber et let overblik og kan få komplekse ting til at synes mere overskuelige.

Foruden det overskuelige aspekt har det været en sjov proces for os at skulle sætte billeder på de forskellige problemstillinger som vores løsninger kan behjælpe. Det har givet os selv et større indblik i alle de problemstillinger som egentlig kan fjernes ved brug af IoT. Dette gælder ikke kun problemstillinger indenfor vores felt, men også indenfor andre brancher samt i privatlivet. Derfor har hele processen og udarbejdelsen af denne video også været et spændende og lærerigt forløb, som kun har givet os større indsigt i vores egen forretning.

Derfor har vi også hos Techno-Matic valgt at sætte særligt fokus på IoT løsninger. IoT løsninger er og bliver kun en større del af vores alles hverdag og det er derfor brugbart for alle at have en fundamental forståelse af de muligheder der er iblandt os.

Hvis man som person har interesse for moderne IT-løsninger eller er interesseret i at vide om vores løsninger kan gøre hverdagen lettere for dem, vil jeg på det kraftigste anbefale at se vores nye animationsvideo som både byder på relevant information om forskellige problemstillinger, men samtidig også illustrerer det på en god og sjov måde.

 

Fortæl gerne hvad du synes om vores animationsvideo. Vi er selv tilfredse med resultatet, men er altid åbne for forslag og konstruktiv kritik til vores næste projekt.   

 

 da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish